3026 1010 info@aculife.dk
Registreret alternativ behandler

Priser og tilskud

Tid og pris

1. BEHANDLING – akupunktur, moxa, auricoloterapi, access bars eller elektroakupunktur: kr. 700,-

EFTERFØLGENDE BEHANDLINGER: kr. 600,-

TILLÆGSBEHANDLING – fx. cupping, Gua Sha eller laserbehandling i tillæg til akupunkturbehandling: kr. 200,-

KUN NADA: kr. 200,-

BØRN under 16 år: kr. 350,-

Du kan betale kontant eller med mobilepay til 50942.
Gavekort laves efter ønske.

Tilskud

Jeg lever op til alle krav for medlemskab i PA (Praktiserende Akupunktører) og er dermed RAB (Registreret Alternativ Behandler). Er underlagt regler om god klinisk praksis og etiske retningslinier.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, gives der tilskud til akupunktur afhængig af din gruppe.

Har du – eller din arbejdsplads – en sundhedsforsikring, er behandling med akupunktur som oftest fuldt dækket. Alm. Brand, AP Pension, Codan, Danica, IF, Ihl Bupa, PFA, Mølholm, Runa, Skandia, Topdanmark og Tryg yder indtil videre tilskud til akupunktur. Tjek med dit forsikringsselskab, eller kontakt mig for at høre nærmere.

Husk at afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen. Melder du afbud senere, afregnes der efter taksten.

Anbefalet

Hvad siger kunderne

Chris

"Megadygtig behandler med stor faglighed, kompetencer og beroligende indlevelse. Jeg kunne næsten ikke gå pga. iscias … nu efter tre intense behandlinger med nåle, laser og smertelindring (på 8 dage) er jeg i fuld vigør igen. De varmeste anbefalinger herfra!"

Johanne

"Sjældent er jeg blevet mødt af så god behandling, som jeg får hos Tine. Hun er utrolig omsorgsfuld og ekstremt dygtig til sit job – aldrig har jeg mødt en passion som hendes"

Rikke

"Jeg har fået en utrolig god behandling hos Tine. Hun er meget tillidsvækkende, rolig og kompetent. Jeg kom med mærkelige, diffuse smerter. De forsvandt som dug for solen …"

Bertram

"Hvis du har allergi, så brug Tine fra Aculife. Det har jeg gjort, og det har hjulpet mig rigtig meget mod min pollenallergi. Bertram 12 år"

Vibeke

“Tine har hjulpet mig med mit flyskræk – jeg har ikke fløjet i 11 år, men ved hjælp af behandlinger hos Tine op til rejsen er det lykkes mig at komme på tur med veninderne sydpå, uden at jeg følte angst. Jeg vil helt klart anbefale Tines behandlinger som en hjælp til at komme i balance og få styr på nervesystemet inden en flyrejse ?☺️“

Bestil tid til behandling

Ring på 3026 1010 eller skriv på info@aculife.dk

Adresse: Tendrup Møllevej 85, Hornslet – find vej