3026 1010 info@aculife.dk
Effektiv afspænding

Kraniosakralterapi

Blid og effektiv

Kraniosakralterapi er en blid og effektiv helkropsbehandling der støtter din krop til, i sit eget tempo, at slippe fysiske og følelsesmæssige spændinger.

Ved lette tryk og berøringer på især kranie, rygsøjlen og bækken frigøres spændinger og blokeringer, som kan stamme fra dårlig kropsholdning, forkert arbejdsstilling, traumer – fysiske såvel som psykiske eller efter trafikuheld. 

Langvarigt stress kan ligeledes give symptomer, der ligner dem som kommer fra en fysisk belastning.

Den terapeutiske tilgang aftales ud fra de individuelle behov, da der er flere muligheder inden for behandlingen.

Med den mekaniske kraniosakralterapi mærker du under behandlingen at der tages mere ved knoglerne, for at få dem til at arbejde på en bestemt måde. Fokus kan være kraniets bevægelser, rygsøjlens funktion og rytmen i cerebrospinalvæsken, der er rundt om hjernen og ned omkring rygsøjlen, 

Med en biodynamisk teknik vil man kunne afspænde i alt fra de overfladiske muskler og ind til hjernehinder dybt inde i kraniet. 

KST er specielt effektiv til spændinger i kranium, kæbe og/eller halsmuskler, nakke-, ryg- og lændesmerter, hovedpiner, svimmelhed og stressrelaterede symptomer.

Anbefalet

Hvad siger kunderne

Chris

"Megadygtig behandler med stor faglighed, kompetencer og beroligende indlevelse. Jeg kunne næsten ikke gå pga. iscias … nu efter tre intense behandlinger med nåle, laser og smertelindring (på 8 dage) er jeg i fuld vigør igen. De varmeste anbefalinger herfra!"

Johanne

"Sjældent er jeg blevet mødt af så god behandling, som jeg får hos Tine. Hun er utrolig omsorgsfuld og ekstremt dygtig til sit job – aldrig har jeg mødt en passion som hendes"

Rikke

"Jeg har fået en utrolig god behandling hos Tine. Hun er meget tillidsvækkende, rolig og kompetent. Jeg kom med mærkelige, diffuse smerter. De forsvandt som dug for solen …"

Bertram

"Hvis du har allergi, så brug Tine fra Aculife. Det har jeg gjort, og det har hjulpet mig rigtig meget mod min pollenallergi. Bertram 12 år"

Vibeke

“Tine har hjulpet mig med mit flyskræk – jeg har ikke fløjet i 11 år, men ved hjælp af behandlinger hos Tine op til rejsen er det lykkes mig at komme på tur med veninderne sydpå, uden at jeg følte angst. Jeg vil helt klart anbefale Tines behandlinger som en hjælp til at komme i balance og få styr på nervesystemet inden en flyrejse ?☺️“

Bestil tid til behandling

Ring på 3026 1010 eller skriv på info@aculife.dk

Adresse: Tendrup Møllevej 85, Hornslet – find vej