3026 1010 info@aculife.dk
Hvordan foregår en behandling

Praktisk info

Åbningstider

Hverdage kl. 8-15. Weekend og helligdage lukket. 

Hvordan foregår en behandling?

Det er vigtigt for mig at give dig tid til at blive set og hørt og give en god behandling. Jeg sætter oftest 1,5 time af til første behandling for at få indsigt i hvem DU er, og for at høre om dine behov og ønsker. De efterfølgende behandlinger varer en time.

Jeg vil gerne mærke kvaliteten i din håndledspuls (pulslæsning) og se tungens farve og form, hvilket sammen med din “historie” hjælper mig til at stille en diagnose udfra traditionelle kinesiske medicinske principper.

Under behandlingen ligger du på en ekstra polstret behandlerbriks. Der er varme tæpper, dæmpet lys og der spilles afslappende musik. 

Akupunktur er en blid behandlingsform, hvor man via indstik med ganske tynde nåle i punkter på meridianer og nervebaner, påvirker kroppens helbredstilstand. Du ligger med nålene i ca 25 minutter. Nålestikket føles som en let spænding eller varme, og behandlingen medvirker ofte til en dejlig behagelig afslappende fornemmelse i hele kroppen.

En laserbehandling varierer i tidsinterval, alt efter om det “kun” er øre-punkter, eller der også behandles på kroppen. Jeg behandler også BØRN, og her er laseren en god indgangsvinkel til at komme igang med et behandlingsforløb. Børn og voksne kan behandles med laser, akupunktur og magneter alt efter individuelle ønsker og behov.

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal intet medbringe til behandlingen. Jeg sørger for et rent lagen til hver klient. 

Hvor meget tøj har jeg på under behandlingen?

Generelt kan du beholde tøjet på. Ved akupunkturen er det ofte hænder, underarme, fødder og underben der behandles. Ved kraniosakralterapien er du fuldt påklædt.

Er der bivirkninger ved behandlingen?

Det er sjældent at opleve ubehag efter behandlingen, dog er træthed en almindelig eftervirkning. Der kan også opstå en opblussen af symptomerne kortvarigt i det første døgn.

Efter behandlingen er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Nålene er med til at frigive mange affaldsstoffer, og for at udrense kroppen for disse har du brug for at få skyllet systemet godt igennem med rigeligt vand.

Spørg endelig, hvis du oplever stort ubehag efter behandlingen. Vi reagerer alle forskelligt.

Akupunkturbehandling kan sagtens gennemføres sideløbende med et eventuelt behandlingsforløb ordineret af din læge.

Anbefalet

Hvad siger kunderne

Chris

"Megadygtig behandler med stor faglighed, kompetencer og beroligende indlevelse. Jeg kunne næsten ikke gå pga. iscias … nu efter tre intense behandlinger med nåle, laser og smertelindring (på 8 dage) er jeg i fuld vigør igen. De varmeste anbefalinger herfra!"

Johanne

"Sjældent er jeg blevet mødt af så god behandling, som jeg får hos Tine. Hun er utrolig omsorgsfuld og ekstremt dygtig til sit job – aldrig har jeg mødt en passion som hendes"

Rikke

"Jeg har fået en utrolig god behandling hos Tine. Hun er meget tillidsvækkende, rolig og kompetent. Jeg kom med mærkelige, diffuse smerter. De forsvandt som dug for solen …"

Bertram

"Hvis du har allergi, så brug Tine fra Aculife. Det har jeg gjort, og det har hjulpet mig rigtig meget mod min pollenallergi. Bertram 12 år"

Vibeke

“Tine har hjulpet mig med mit flyskræk – jeg har ikke fløjet i 11 år, men ved hjælp af behandlinger hos Tine op til rejsen er det lykkes mig at komme på tur med veninderne sydpå, uden at jeg følte angst. Jeg vil helt klart anbefale Tines behandlinger som en hjælp til at komme i balance og få styr på nervesystemet inden en flyrejse ?☺️“

Bestil tid til behandling

Ring på 3026 1010 eller skriv på info@aculife.dk

Adresse: Tendrup Møllevej 85, Hornslet – find vej