3026 1010 info@aculife.dk
Krop & kost

Kostvejledning

Balance og forebyggelse

I Aculife giver jeg kostvejledning ud fra mange års interesse, efteruddannelse og job som praksissygeplejerske, hvor jeg har varetaget selvstændig vejledning i forhold til diæt, livsstil og levemåder. Sammen med principperne i den Kinesiske Medicin – og almindelig sund fornuft – vil jeg aldrig “forbyde” nogle former for kost, men ofte pege på at forandring fra en kost til en anden kan medføre den dynamik der skal til for at ændre en ubalance.

Forebyggelse, at undgå sygdom, spiller en stor rolle. Så med små ændringer kan vi forsøge at støtte kroppens optimale vitale funktioner, og hjælper dermed kroppens selvhelbredende kræfter, der altid vil søge mod BALANCE og veltilpashed.

Jeg udarbejder løbende små pjecer med “tips og tricks” til, hvad du selv kan gøre for at styrke din krop, og jeg sælger også god og velsmagende urtete i en lokal forretning. De urter, der bruges i vores teer er, af høj kvalitet, og opskrifterne er sammensat efter, hvilke effekter i kroppen der tilstræbes.

Lav dit eget frirum, når det er muligt. Det kan ofte være små ting, der skal til, når man har behov for bare at gøre noget godt for sig selv.

Anbefalet

Hvad siger kunderne

Chris

"Megadygtig behandler med stor faglighed, kompetencer og beroligende indlevelse. Jeg kunne næsten ikke gå pga. iscias … nu efter tre intense behandlinger med nåle, laser og smertelindring (på 8 dage) er jeg i fuld vigør igen. De varmeste anbefalinger herfra!"

Johanne

"Sjældent er jeg blevet mødt af så god behandling, som jeg får hos Tine. Hun er utrolig omsorgsfuld og ekstremt dygtig til sit job – aldrig har jeg mødt en passion som hendes"

Rikke

"Jeg har fået en utrolig god behandling hos Tine. Hun er meget tillidsvækkende, rolig og kompetent. Jeg kom med mærkelige, diffuse smerter. De forsvandt som dug for solen …"

Bertram

"Hvis du har allergi, så brug Tine fra Aculife. Det har jeg gjort, og det har hjulpet mig rigtig meget mod min pollenallergi. Bertram 12 år"

Vibeke

“Tine har hjulpet mig med mit flyskræk – jeg har ikke fløjet i 11 år, men ved hjælp af behandlinger hos Tine op til rejsen er det lykkes mig at komme på tur med veninderne sydpå, uden at jeg følte angst. Jeg vil helt klart anbefale Tines behandlinger som en hjælp til at komme i balance og få styr på nervesystemet inden en flyrejse ?☺️“

Bestil tid til behandling

Ring på 3026 1010 eller skriv på info@aculife.dk

Adresse: Tendrup Møllevej 85, Hornslet – find vej