3026 1010 info@aculife.dk
Naturlig ansigtsbehandling

Kosmetisk akupunktur

Skønhed på den naturlige måde

Kosmetisk akupunktur kombinerer ældgammel viden med moderne teknikker, og man opnår en effektiv naturlig ansigtsbehandling ved at kombinere lokale punkter i ansigtet med akupunkturpunkter på kroppen. Alle ældes, og tidens tegn er uundgåelige. Heldigvis, for udstråling og livserfaring har sin helt egen glød.

Alligevel ønsker mange naturligvis at “ældes med ynde” og fremstå som den bedste version af sig selv.

Virkningen

Med kosmetisk akupunktur har du blandt andet mulighed for – helt uden brug af kemi eller kirurgi – at afhjælpe hængende øjenlåg og hængende mundvige, mindske rynker samt styrke udstrålingen i ansigtet, udelukkende med brug af meget tynde nåle.

Én af fordelene ved behandling med ansigtsakupunktur er, at du beholder dit personlige udtryk og mimik, da kosmetisk akupunktur enten opstrammer eller afslapper musklerne, fremfor at lamme dem.

Ansigtsakupunkturen er også ideel til behandling af nakke- eller kæbespændinger, mindsker arvæv, rynker og furer, forbedrer indsunkne områder og letter hævelser og poser under øjnene.

Nålene strammer og afspænder muskler i ansigt, kæber, nakke og skuldre og giver en afstressende og beroligende balancering af musklerne.

Energi og overskud

Urtemasker og nåle åbner for gennemstrømningen af blod, væsker og energi til cellerne og nålestikket øger produktionen af kollagen, så huden bliver mere glat. Kombinationen af akupunktur, urter og massage strammer og styrker huden, og giver dén specielle glød som ses i ansigtets og øjnenes udstråling, når man er glad, afslappet og energifyldt.

Tid og pris

Det optimale behandlingsforløb strækker sig over 6-8 behandlinger for et varigt resultat. 1. Behandling med journaloptagelse, vurdering af ansigtet, planlægning og opstart af behandling kr. 600,-. Efterfølgende behandlinger kr. 500,-

Anbefalet

Hvad siger kunderne

Chris

"Megadygtig behandler med stor faglighed, kompetencer og beroligende indlevelse. Jeg kunne næsten ikke gå pga. iscias … nu efter tre intense behandlinger med nåle, laser og smertelindring (på 8 dage) er jeg i fuld vigør igen. De varmeste anbefalinger herfra!"

Johanne

"Sjældent er jeg blevet mødt af så god behandling, som jeg får hos Tine. Hun er utrolig omsorgsfuld og ekstremt dygtig til sit job – aldrig har jeg mødt en passion som hendes"

Rikke

"Jeg har fået en utrolig god behandling hos Tine. Hun er meget tillidsvækkende, rolig og kompetent. Jeg kom med mærkelige, diffuse smerter. De forsvandt som dug for solen …"

Bertram

"Hvis du har allergi, så brug Tine fra Aculife. Det har jeg gjort, og det har hjulpet mig rigtig meget mod min pollenallergi. Bertram 12 år"

Vibeke

“Tine har hjulpet mig med mit flyskræk – jeg har ikke fløjet i 11 år, men ved hjælp af behandlinger hos Tine op til rejsen er det lykkes mig at komme på tur med veninderne sydpå, uden at jeg følte angst. Jeg vil helt klart anbefale Tines behandlinger som en hjælp til at komme i balance og få styr på nervesystemet inden en flyrejse ?☺️“

Bestil tid til behandling

Ring på 3026 1010 eller skriv på info@aculife.dk

Adresse: Tendrup Møllevej 85, Hornslet – find vej